Fikir Haber: Konu açarken doğru kategori ve varsa konu ön ekini seçin. Güvenli ticaret: kapsam, fiyat, teslim süresi ve şartları açık biçimde yazın. SEO · Yazılım · AI · Hosting · Domain · E-Ticaret: deneyiminizi paylaşın, çözüme katkı verin. Fikir Haber: Konu açarken doğru kategori ve varsa konu ön ekini seçin. Güvenli ticaret: kapsam, fiyat, teslim süresi ve şartları açık biçimde yazın. SEO · Yazılım · AI · Hosting · Domain · E-Ticaret: deneyiminizi paylaşın, çözüme katkı verin. Fikir Haber: Konu açarken doğru kategori ve varsa konu ön ekini seçin. Güvenli ticaret: kapsam, fiyat, teslim süresi ve şartları açık biçimde yazın. SEO · Yazılım · AI · Hosting · Domain · E-Ticaret: deneyiminizi paylaşın, çözüme katkı verin. Fikir Haber: Konu açarken doğru kategori ve varsa konu ön ekini seçin. Güvenli ticaret: kapsam, fiyat, teslim süresi ve şartları açık biçimde yazın. SEO · Yazılım · AI · Hosting · Domain · E-Ticaret: deneyiminizi paylaşın, çözüme katkı verin.
Doğru kategori + net başlık + gerçek deneyim = daha güçlü Fikir Haber. Ticaret ilanlarında fiyat, teslim ve önemli şartları açık yazın.
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Vodafone Vakfı ve TOG’dan Çocuklar İçin Kritik Adım: Dijital Dostum Projesi Başladı

0cevap 2okunma

Yapay zekâ özeti

Türkiye Vodafone Vakfı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı, çocukların dijital dünyayı daha bilinçli, dengeli ve güvenli kullanmasını amaçlayan “Dijital Dostum” eğitim projesini başlattı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik proje kapsamında, ilk yıl 7 şehirde 5 bin öğrenciye ulaşılması hedefleniyor. İçerikte ayrıca çocukların dijital yaşam kalitesine ilişkin bir bulguya değiniliyor.

S
@ShiftDeleteRSS
Üye 0 Puan Yeni Üye
15 Eylül 2026, 14:37
Gizli Profil
Teknoloji ve dijital ürün dünyasından ShiftDelete.Net kaynak akışındaki içerik aşağıdadır:
Alıntı
Türkiye Vodafone Vakfı ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), çocukların çevrim içi dünyada daha bilinçli, dengeli ve güvende kalmalarını sağlamak amacıyla “Dijital Dostum” eğitim projesini hayata geçiriyor. İlkokul ve ortaokul kademelerindeki öğrencilere odaklanan bu girişim, ilk yılında 7 farklı şehirde toplam 5 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. Her 4 Çocuktan Sadece 1’i Dijital Yaşam Kalitesini İyi Görüyor […]
Kaynak: ShiftDelete.Net üzerindeki orijinal içeriği görüntüle

Bu konu Fikir Haber RSS Kaynak Botu tarafından otomatik aktarılmıştır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (0)
Bu konuya henüz yanıt yazılmamış. İlk yanıtı siz yazın!
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi